0623656282 info@nieuwekyk.nl

Sinds december 2019 is Praktijk KYK een samenwerking aangegaan met DermaClinic. Eens per maand zal een cosmetisch arts aanwezig zijn in onze praktijk. Voor informatie over de data van aanwezigheid kunt u contact opnemen met praktijk KYK.

Wordt de mooiste versie van uzelf
Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, huidoneffenheden, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht of lichaam niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk resultaat.

 

Wetenschappelijk onderbouwde behandelingen

DermaClinic onderscheidt zich van andere klinieken door enkel behandelingen uit te voeren die wetenschappelijk zijn onderbouwd, bewezen effectief en uitgevoerd worden door medisch geschoolde artsen en medewerkers. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan voorop. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en technieken. De visie van DermaClinic is dat een gezonde huid de meest bepalende factor van uw totale uitstraling is. Daarom staat huidverbetering en huidverjonging altijd centraal.

Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis consult. Drs. Roos Wolthuizen zal u uitgebreid voorlichten van alle voor- en eventuele nadelen per behandeling of ingreep. Zij geeft u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers ieder mens en iedere huid is uniek. Aan u te bepalen of u zich hier goed bij voelt. Onze missie is om u te laten stralen.

Injectables

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt.
Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

Injectables zijn onder te verdelen in fillers en botuline-toxine.

* Volumeherstel met fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar uw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we uw hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen is een behandeling met injectables heel effectief.

* Gezichtsspieren ontspannen met botuline-toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking.

Botox is niet alleen effectief bij het verminderen van rimpels, maar kan ook bij andere indicaties worden toegepast. Zo kan Botox de oplossing zijn voor gezondheidsklachten als hoofdpijn, tandenknarsen en overmatige transpiratie. Een behandeling met Botox geeft verlichting en lost in veel gevallen de klachten zelfs helemaal op. Botox oftewel botuline-toxine is veilig en geeft u snel en langdurig resultaat. 

DermaClinic is gespecialiseerd in de toepassing van medische botuline-toxine bij gezondheidsklachten. Onze kliniek richt zich op medisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van Botox voor uw gezondheidsklachten? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

 

CONTACT 

Telefoon:  0623656282
Mail:          info@nieuwekyk.nl

 

ADRES

B.J. Schurerweg 2, 
9231 CE  Surhuisterveen

 

EMAIL ONS