0623656282 info@nieuwekyk.nl

De fantastische producten van COLORESCIENCE bij KYK verkrijgbaar

3 in 1 * huidverzorger * huidverbeteraar * huidbeschermer

Colorescience is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Ze biedt unieke bescherming tegen UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf. De producten worden niet alleen gekenmerkt, doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingrediënten. Alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Colorescience bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met een blijvend resultaat!

Colorescience is ervan overtuigd dat het er toe doet wat je op je gelaat aanbrengt. De make-up moet absoluut goed zijn voor je gezondheid, goed zijn voor de wereld en het moet je er mooier uit laten zien en jezelf beter laten voelen. Dat is toch wat we allemaal verdienen?

Colorescience is de premium, luxe en esthetische make-uplijn, die zich onderscheidt van andere merken door gebruik van kwalitatief hoogstaande en effectieve ingrediënten, haar luxe kleuren en formuleringen en haar eenvoud in gebruik. Met elk product wordt ernaar gestreefd om een verschil te maken in de strijd tegen huidkanker en andere huidaandoeningen.

Wat is minerale make-up?

– Minerale make-up is gemaakt van materialen gewonnen uit onze kostbare aarde. De hoofdingrediënten zijn zinkoxide (reflecteert UV) en titaniumdioxide (absorbeert UV) en ijzeroxiden (kleur)
– verstopt de poriën niet
– voor de meest gevoelige huid
– dermatologisch getest

De 100% minerale poeders blijven op je huid liggen, je huid blijft gehydrateerd. De meeste andere producten (ook sommige veganistische) gebruiken zware oliën, wassen, conserveermiddelen en chemicaliën in hun make-up. Hierdoor kan je gezicht zwaar aanvoelen, de hele dag door vettig zijn en uiteindelijk de huid gaan irriteren. Vooral mensen die gevoelig zijn voor acne, rosacea, psoriasis of eczeem kunnen nu met een gerust hart genieten van de mooiste make-up die juist het huidbeeld zal verbeteren in plaats van afsluiten en/of irriteren.

Uitleg zonnefilters:

Colorescience UV beschermers zijn niet-chemische zonnebrandcrème’s die extra beschermen tegen negatieve milieu-invloeden en zijn verrijkt met anti-oxidanten (bijv. Vit.E)

Bescherming tegen: 
– UVA en UVB
– HEV (blauw licht van mob.tel., laptop en ledlicht)
– infrarood
– vervuiling

Voordelen:
– Producten dragen het label tegen huidkanker van Amerika
– Producten bevatten een SPF 20-50
– Producten met PA+++(+) : de mate van bescherming in een product die verkleuring in de huid tegengaan

De finishing touch; het is een verlengstuk van je huidverzorging en geeft meteen een mooie make-up kleur. Zacht genoeg voor elk huidtype. Het gebruik van UV-bescherming is nog nooit zo gemakkelijk geweest om toe te passen en opnieuw toe te passen gedurende de hele dag.

Behandelingen:
Iedere Colorescience behandeling (all calm, even up en anti-aging serum) is ontwikkeld om specifieke problemen te verbeteren, zoals gevoeligheid, roodheid, pigmentatie en veroudering en om direct en langdurig verlichting te bieden op uw weg naar een gezonde huid. Ieder product is samengesteld op basis van klinisch bewezen formules en is zelfs voor de meest gevoelige huidtypes zeer geschikt.

Kom gerust langs voor een huidverzorging- en make-up advies op maat, we kijken graag met u naar de mogelijkheden die colorescience u kan bieden!

CONTACT

Telefoon:  0623656282
Mail:          info@nieuwekyk.nl

 

ADRES

B.J. Schurerweg 2, 
9231 CE  Surhuisterveen

 

EMAIL ONS