0623656282 info@nieuwekyk.nl

Wie zijn wij? 

Hé, wat leuk dat je op deze pagina klikt. Dat betekent dat je wat meer wilt weten over wie wij zijn.

Mijn naam is Ypie Kinderman (1977) en ik ben een echt mensen-mens. Moeder van Stan en Lenthe. Tevens trotse eigenaresse van deze nieuwe praktijk KYK. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te motiveren om het leven bewust voluit te leven. En ik geloof dat iedereen mooi is zonder make-up! Toch kan de juiste (permanente-) make-up erg versterkend zijn……”If it makes you feel beautyful, then do it”

Mijn carriére begon ik op mijn 18e in de schoonheidsbranche. Van juli 1996 tot december 2009 heb ik gewerkt als zelfstandig onderneemster in mijn eigen huidpraktijk. Vanaf het begin heb ik me bezig gehouden met de mens onder “de huid”. Door verschillende opleidingen en eigen persoonlijke ontwikkeling is deze interesse in de totale mens alleen maar gegroeid. In maart 2012 heb ik met succes de 4 jarige HBO-opleiding tot Psychodynamisch Therapeut afgerond. Het cosmetisch pigmenteren (start 1996) ben ik er altijd naast blijven doen. Eind 2015 kwam daar het medisch pigmenteren bij en werd de praktijk zo vol dat ik de keuze maakte mij volledig te richten op huid pigmentaties zowel cosmetisch als medisch. Ik hou van beweging en leren doe ik iedere dag. Van het leven, van anderen, onze kinderen, mezelf en door het volgen van trainingen, workshops en opleidingen. Dit is wie ik ben, een vrouw met twee voeten in de Friese grond die leeft vanuit haar bezieling, met liefde, humor, geduld, oog voor detail en een open mind.

En wie ben jij? Ik hoop je te mogen ontmoeten….

Even voorstellen…
Mijn naam is Aletta van der Meer, moeder van 2 mooie meiden en gelukkig getrouwd met mijn levensmaatje. Sinds september 2017 kun je mij vinden bij Praktijk KYK, eerst als stagiaire en nu als (medisch) PMU-specialist. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bank- en verzekeringswezen werd het voor mij duidelijk om het roer om te gooien. In 2017 ben ik gestart met de permanente make-up (PMU) basisopleiding aan de Irma Hulscher Academie. Tijdens mijn stage bij Ypie deed ik veel praktijkervaring op, haar passie voor dit vak en haar expertise was een perfecte aanvulling tijdens mijn opleiding. In 2018 mocht ik het basis vakdiploma overhandigt krijgen. Iets voor mensen kunnen betekenen en ze blij maken, dat is mijn drijfveer en vind ik belangrijk. Het is voor mij dan ook een makkelijke keuze geweest om de vervolgopleiding Dermatografie (medische huidpigmentatie) te gaan volgen. Wat een bijzondere behandelingen mocht ik tijdens en reeds ook na mijn opleiding dermatografie doen en nog belangrijker, wat zijn er al prachtige resultaten geboekt… van littekenvermindering tot het pigmenteren van een tepelhof na borstreconstructie. Sinds november 2018 mag ik mij vol trots medisch PMU-specialist noemen en hoop ik veel mensen blij te maken met zowel cosmetische als medische huidpigmentaties.

CONTACT

Telefoon:  0623656282
Mail:          info@nieuwekyk.nl

 

ADRES

B.J. Schurerweg 2, 
9231 CE  Surhuisterveen

 

EMAIL ONS